Zowel met een klein als met een groot budget kunt u advies krijgen om uw tuinwensen te realiseren. Arianne heeft daarvoor de volgende mogelijkheden:

Advies op locatie: U kunt denken aan: meekijken naar een eigen gemaakt ontwerp, of een advies over het aanpassen van de bestaande tuin, of een rondje door de tuin waarbij u tips krijgt.

Een schetsontwerp: Dit kan ter plaatse worden gemaakt of het wordt opgestuurd na één bezoek aan de tuin. Hiermee wordt u op weg geholpen om de tuin zelf of met behulp van een hovenier of stratenmaker aan te leggen.

Beplantingsplan: Een nieuwe invulling voor de bestaande border(s) of een beplantingsplan bij uw eigen ontwerp. Rekening wordt gehouden met voorkeuren voor bepaalde planten en kleuren en welke planten eventueel behouden moeten blijven. Ook de sfeer die we willen bereiken en de mate van onderhoud zijn bepalend. Bij het beplantingsplan wordt een behandelingsplan voor de opgenomen planten geleverd.

Een compleet tuinontwerp met beplantingsplan: De wensen, het voorstel en het definitieve ontwerp, dat zijn de drie stappen die we doorlopen. Tijdens de intake wordt ruim de tijd genomen om alle wensen en eisen te weten te komen. Uw smaak speelt een duidelijke rol. Tijdens de presentatie van het voorstel wordt de vormgeving besproken en samen met u worden de ‘dode’ materialen gekozen. Uiteindelijk wordt het definitieve plan gepresenteerd aan de hand van een ingekleurd ontwerp, waarbij een werktekening met maten en details wordt geleverd.
Een bijpassend beplantingsplan maakt het geheel compleet.

Contact met hoveniers: Voor het uitvoeren van het plan kan Arianne voor u één of meerdere hoveniers inschakelen. Het ontwerp wordt doorgesproken met hen en als het nodig is wordt samen de locatie bezocht. Daarna kan een offerte worden gemaakt.

‘Wat zijn de kosten voor een tuinontwerp’ is een vaak gestelde vraag. Zonder de tuin gezien te hebben is dit lastig te zeggen, daarom kunt u het beste een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek. U kunt aangeven welk advies u nodig heeft en Arianne kan vertellen wat het vervolgens gaat kosten.

 

 

Ontwerp site: ZieZo Vormgeving - Technische realisatie: iTREND Webdesign