Nieuws: 
Referenties
Referentie: Lage Zwaluwe 2011

Renske Schut
Tekstschrijver & Fotograaf
“Kundig, creatief, betrouwbaar en meedenkend. Zo ken ik Arianne wanneer het gaat over tuinontwerp. Ze luistert, adviseert ten aanzien van de wensen van de klant en gebruikt haar creativiteit en expertise om tot een spannend en duurzaam eindontwerp te komen. Voor de uitvoering kan zij haar klanten in contact brengen met partijen waarvan zij weet dat die net zo werken als zijzelf. Een prettig iemand om mee samen te werken. Dát is Arianne!

Referentie: Halsteren 2008

Jan en Rian van Meer:
’’We waren op zoek naar een tuinontwerper voor onze grote tuin, iemand die met ons mee kon denken en een ontwerp kon maken met behoud van de bomen en struiken die nog gezond waren.
Op een grote tuinbeurs kwamen wij tuinontwerper Arianne Blonk tegen. Arianne luisterde met aandacht
naar de wensen van ons.
Boven aan het wensenlijstje stond dat wij geen kaalslag in de bomenrijke tuin wilden en dat de authentieke en volgroeide bomen in ieder geval moesten blijven staan. Daarnaast moest de renovatie in fasen kunnen worden uitgevoerd, zodat de kosten beheersbaar bleven.
Al met al geen alledaagse klus voor een tuinontwerper, maar gelukkig durfde Arianne de uitdaging aan te gaan.
Arianne kwam zelf poolshoogte nemen in de tuin om de situatie nauwkeurig in beeld te brengen: hoe zijn de zichtlijnen, welke planten en bomen doen het nog goed, hoe is alles gelegen, en welke planten en materialen zijn eventueel nog te gebruiken?
In mei 2008 was het ontwerp van de tuin klaar. We vonden het meteen prachtig, met al die mooie zichtlijnen, Arianne had rekening gehouden met al onze wensen’’.

Terug
Ontwerp site: ZieZo Vormgeving - Technische realisatie: iTREND Webdesign